Noah Kahan

De succestrein van Noah Kahan dendert door. De jonge Amerikaan komt op 26 februari naar Vorst Nationaal.

Support Act: Wild Rivers

De succestrein van Noah Kahan dendert door. Nadat zijn concert in La Madeleine op 6 november in enkele minuten was uitverkocht, verblijdt de jonge Amerikaan zijn talloze Belgische fans opnieuw met uitstekend concertnieuws. Noah Kahan trekt volgend jaar opnieuw op tournee, en schakelt daarbij een versnelling hoger. Op 26 februari komt hij naar het podium van Vorst Nationaal. Een nu al niet te missen optreden!

Wanneer de uit Stafford afkomstige Noah Kahan op 8-jarige leeftijd zijn eerste nummers schrijft, maakt hij al snel naam als hij ze op Soundcloud plaatst. Geïnspireerd door de wereld van Paul Simon, Cat Stevens, Hozier en Mumford and Sons trekt hij de interesse van platenmaatschappijen en in 2017 brengt hij zijn eerste nummer 'Young Blood' uit, dat al snel een paar miljoen streams verzamelt. Datzelfde jaar neemt hij 'Hurt Somebody' op, een duet met Julia Michaels, meteen goed voor goud. De machine wordt in gang gezet waarna twee studioalbums ('Busyhead' in 2019 en 'I Was / I Am' in 2021) volgen, talloze optredens op de tours van gevestigde artiesten (George Ezra, Leon Bridges, James Bay) en zijn eerste uitverkochte concerten in onze contreien. Zijn derde album 'Stick Season' verschijnt in 2022, ondersteund door de single 'Dial Drunk'. Het nummer maakt meteen furore in de hitlijsten in de States, waar het al snel goed is voor meer dan 50 miljoen streams. Een indrukwekkend succes.

Nu is Noah Kahan klaar voor het vervolg van zijn status als revelatie van het jaar. Met onder andere een samenwerking met een van de grootste sterren van het moment, Post Malone. Een herwerking van Noah’s laatste hit ‘Dial Drunk’, die meteen viral gaat. Naar goede gewoonte omvat Noah Kahan’s verhaal veel passie en succes, en tekent hij nu al voor een ontroerende en unieke muzikale reis, op 26 februari in Vorst Nationaal!

In de servicekosten van de ticketprijs is op verzoek van de artiest € 1 inbegrepen voor PLUS1: "Noah Kahan has partnered with PLUS1 so that a portion of proceeds per ticket goes towards organizations delivering mental health treatment and access to care.”

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief