James Blunt

20th Anniversary Of Back To Bedlam

di 18.02.2025

Back to Bedlam, of… back to Belgium? James Blunt keert terug naar ons land voor een speciale gelegenheid: de twintigste verjaardag van zijn debuutalbum ‘Back to Bedlam’. Afspraak in Vorst Nationaal!

James Blunt krijgt niet genoeg van België en komt op dinsdag 18 februari naar Vorst Nationaal in Brussel. De Brit viert de twintigjarige verjaardag van zijn debuut- en doorbraakalbum ‘Back To Bedlam’ met een nieuwe show en passage in onze hoofdstad.

James Blunt speelt graag in België, dat is duidelijk. Na zijn memorabele en uitverkochte show in ING Arena eerder dit jaar kan hij ons land dus zeker niet overslaan met zijn verjaardagstournee voor ‘Back To Bedlam’. Die plaat bracht hem twintig jaar geleden eeuwige roem, vooral dan met de nummers ‘You’re Beautiful’, ‘High’ en ‘Goodbye My Lover’. De Brit viel toen niet enkel op met zijn indrukwekkende schrijfskills, maar ook met zijn achtergrondverhaal als legerofficier én als gewiekste Twitteraar. Zijn relativeringsvermogen en humor dragen bij tot zijn knuffelgehalte, maar laat ook duidelijk zijn dat James Blunt zijn muziek en fans zeer serieus opneemt. Zijn meer dan 20 miljoen verkochte albums en verscheidene Brit Awards- en Grammy-nominaties liegen er ook niet om: James Blunt is here to stay.

Voor James Blunt is dit een heel speciale show, want ook in die beginperiode speelde hij zijn eerste Belgische arenashow in Vorst Nationaal met ‘Back To Bedlam’. Het Belgische publiek was het eerste (buiten het VK) dat hem in de armen sloot, en dat is hij niet vergeten. De cirkel wordt bij deze dus mooi rond. Het wordt een blij weerzien voor hem, en een memorabele dag in zijn tourschema.

‘Back To Bedlam’ bracht James de faam, zijn publiek geeft hem de drive om te doen wat hij het liefste doet: aanstekelijke songs schrijven en entertainen. En dat is exact wat hij zal doen op dinsdag 18 februari in Vorst Nationaal. Vier mee de twintigjarige verjaardag van zijn doorbraakalbum ‘Back To Bedlam’, maar uiteraard ook alle andere muziek uit zijn inmiddels uitgebreide oeuvre.

di 18.02.2025Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorFKP Scorpio

venues.vip.name

Aangeboden door be•at

di 18.02.2025 20:00
275,18

The be•at VIP Experience (Tribune)

Geniet van een zorgeloze avond met je be•at VIP Experience!

(dit is de prijs per persoon)

The be•at VIP Experience (Tribune)
Kopen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief