Authoring Layer List:
 • {{layer.title}}
Nieuwe datum

A-HA, HUNTING HIGH AND LOW TOUR

do 05.05.2022 Vorst Nationaal - Brussel

A-HA, HUNTING HIGH AND LOW TOUR

do 05.05.2022 Vorst Nationaal - Brussel

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, zien de band en de organisator zich genoodzaakt om het concert van A-HA, initieel voorzien op 17 november 2020 en vervolgens verplaatst naar 21 april 2021, opnieuw te verplaatsen. Het concert zal nu plaatsvinden op donderdag 5 mei 2022.

Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht.

Update 19.02.2021

Voor het eerst in 10 jaar doet de legendarische popband a-ha opnieuw België aan, en wel met zijn Hunting High And Low Tour.

Magne Furuholmen, Morten Harket en Pål Waaktaar-Savoy betreden opnieuw het podium. In de eerste helft van het concert brengen ze nieuwe en oude, vertrouwde en minder vertrouwde nummers ten gehore. Na de pauze spelen ze de tien nummers van hun debuutalbum uit 1985, ‘Hunting High And Low’, in originele volgorde.

Het Noorse trio voerde in de jaren 80 wereldwijd de hitlijsten aan. Vandaag is het 35 jaar geleden dat hun toonaangevende debuutalbum ‘Hunting High And Low’ – evenals de klassieker ‘Take On Me’ – verscheen. En dat moet gevierd worden!

Zanger van a-ha, Morten Harket, keyboardspeler Magne Furuholmen en gitarist Pål Waaktaar-Savoy verkochten samen meer dan 55 miljoen albums. A-ha blijft een van de meest geliefde popbands in Europa en geeft geregeld nog optredens in stadions en op festivals.

Tijdens de verjaardagstournee speelt a-ha zijn debuutalbum uit 1985, ‘Hunting High And Low’, integraal. De plaat ging wereldwijd meer dan 11 miljoen keer over de toonbank en bevatte onder meer dé monsterhit ‘Take On Me’, naast ‘The Sun Always Shines On TV’, ‘Train Of Thought’ en de titelsong van het album.

a-ha mag klinkende namen als Adam Clayton van U2, Morrisey, Robbie Williams, de Pet Shop Boys en Kanye West tot hun fans rekenen, net als Coldplay-frontman Chris Martin. Voor hem was a-ha een vroege inspiratie en zijn “meest favoriete band aller tijden”. Tijdens de Viva La Vida-tournee van 2008 coverde Coldplay ‘Hunting High And Low’, in Oslo bijgestaan door Magne zelf, die door Chris werd ingeleid als de “beste keyboardspeler ter wereld”.

Het trio scoorde bovendien wereldwijd een hit met de James Bond-titelsong ‘The Living Daylights’, maar ook met ‘Cry Wolf’, ‘I’ve Been Losing You’ en het nummer ‘Analogue’ uit 2005, in samenwerking met Max Martin. a-ha’s recentste release was het MTV Unplugged-dubbelalbum uit 2017, waarop onder meer Ian McCulloch van Echo and the Bunnymen en Alison Moyet te horen zijn. NME noemde ‘Hunting High And Low’ onlangs “een van de albums die de tand des tijds het beste hebben doorstaan en vandaag nog steeds goed klinken”. Geen wonder dat a-ha staat te popelen om het podium van Vorst Nationaal te betreden. Of zoals Pål Waaktaar-Savoy het verwoordt: “Er is geen enkel nummer op het album waar ik niet naar uitkijk om het live te brengen.”

“a-ha was de allereerste band waar ik echt van hield. Toen ik het debuutalbum van a-ha afspeelde, herinnerde ik me meteen hoeveel ik ervan hield. Het is een buitengewoon knap staaltje songwriting – enkele van de mooiste nummers die ik ooit heb gehoord. Iedereen vraagt ons wat ons inspireerde, waar we de mosterd haalden en waar we naar luisterden in onze jeugd. Toen we nog geen eigen nummers hadden, speelden we songs van a-ha.” – Chris Martin, Coldplay

“Een heuglijk weerzien! Zodra a-ha zijn monsterhits aanheft, gaat het dak eraf! Wanneer Harket ‘The Sun Always Shines On TV’ en ‘Take On Me’ zingt, daalt over de inmiddels volwassen fans een onvervalste vreugde neer. Harket zingt de nummers niet alleen prima, hij vertolkt ze ook oprecht, alsof hij zich perfect herinnert wat ze ooit voor hem en alle aanwezigen betekenden. Vier sterren!” – The Guardian

“Dat kippenvelmoment waarop Mortens hoge noten door merg en been gaan… ‘Hunting High And Low’ tilt de surrealistische sfeer een niveau hoger, terwijl het publiek luidkeels meebrult. Het lijkt haast een spirituele ervaring.” – Manchester Evening News

Kaarten kosten 65, 75 en 80 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

HUNTING HIGH AND LOW VIP 2020
 

1x topzitplaats binnen eerste 7 rijen parterre

Limited edition lithograph VIP tourposter

VIP- totebag

Merchandise item exclusief ontworpen voor kopers van VIP-pakket 2020

Collectible laminate + lanyard

Meer over

Evenement details

{{selected.title && selected.title.length ? selected.title : 'Kies datum of locatie'}}
 • Geen resultaten

Media

Tickets

 • Officiële tickets
 • Veilig betalen

{{item.date}} {{item.location}}

{{ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']}} {{ (ticketData[ticket.ticketId] && ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']) && (ticket.dateType === 'NODATE') ? '  |  ' : '' }} {{ ticket.dateType === 'NODATE' ? ticket.itemDescription : '' }} {{ticket.startTime}}

TTSBekijk tickets in andere zalen

{{ticket.date}} {{event.startTime}}
...
TTS
{{ticket.date}} {{event.startTime}}
...

VIP Experience Sportpaleis Group

Aangeboden door Sportpaleis Group
 • {{item.Description}}
  € {{activePackage.PriceIncl.toLocaleString('nl-NL')}}Excl. €{{activePackage.PriceExcl.toLocaleString('nl-NL')}} p.p.
  {{event.Date}} {{event.Time}} {{event.Location}}
€ {{activePackage.PriceIncl.toLocaleString('nl-NL')}}Excl. €{{activePackage.PriceExcl.toLocaleString('nl-NL')}} p.p.
{{event.Date}} {{event.Time}} {{event.Location}}
A-HA, HUNTING HIGH AND LOW TOUR
{{ modalTitle.split(' -- ')[4] }}
{{modalTitle.split(' -- ')[1]}} {{modalTitle.split(' -- ')[2]}} {{modalTitle.split(' -- ')[3]}}

Packages


 • € {{package.price}}
  {{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
€ {{package.price}}
{{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
{{modal.title.split('--')[0]}}
{{modal.title.split('--')[1]}}
{{modal.date}} {{modal.time}} {{modal.location}}

Groepen


Groepstickets

 | v.a. 20 personen

Kom je met een groep tussen de 11 en 20 personen?

Neem dan contact op met 070 345 345 (0,30 euro/min.) zodat wij jou als groep bij elkaar kunnen plaatsen.

Kom je met een groep groter of gelijk aan 20 personen?

Dan kan je gebruik maken van ons groepsarrangement.
Bestel dan jouw groepstickets via  +32 3 400 40 47 of groepen@sportpaleisgroup.be.
Wil je meer weten over groepsarrangementen, bekijk dan onze groepenpagina.