Afficher ce site en français | View this website in English

Nick Murphy fka Chet Faker

Dit evenement is afgelopen.

Support: Heathered Pearls

Dit concert is verhuisd van Koninklijk Circus naar Vorst Nationaal

OPNIEUW TICKETS BESCHIKBAAR

Gezien de actuele problematiek rond de exploitatie van het Koninklijk Circus, wordt het concert van Nick Murphy fka Chet Faker op 27 november verplaatst naar Vorst Nationaal (Club-opstelling). Al aangekochte tickets voor het concert in het Koninklijk Circus blijven geldig.

Het concert in het Koninklijk Circus was al enkele weken volledig uitverkocht, maar goed nieuws voor wie naast kaarten greep! Aangezien de capaciteit van Vorst Nationaal hoger is, zijn er opnieuw tickets beschikbaar!

Chet Faker is terug, maar noemt zich voortaan Nick Murphy! Afgelopen herfst besloot Nicholas James Murphy aka Chet Faker om zijn muzikale pad voort te zetten onder zijn eigen naam Nick Murphy. Het startschot gaf hij met de release van ‘Fear Less’ in september 2016. Een fascinerend nummer tussen mysterieuze elektro en nostalgie. Dit jaar is Nick Murphy ook live te ontdekken op 27 november op het podium van Vorst Nationaal.

De Australische producer deed voor het eerst van zich spreken in 2011 met zijn cover van ‘No Diggity’ van Blackstreet. Een jaar later bracht hij zijn eerste EP ‘Thinking In Textures’ uit, waarop hij uitpakt met een eigen subtiele en verleidelijke stijl, een blend van elektro, soul en r’n‘b. Na een samenwerking met Flume op de hitsingle ‘Drop The Game’ op diens EP ‘Lockjaw’ verscheen Chet Fakers debuutalbum ‘Built On Glass’ in 2014. Daarop staan de enorm straffe nummers ‘Gold’ en ‘Talk Is Cheap’.

Nu gevestigd in New York, schoot 2017 sterk uit de startblokken voor Nick Murphy met een featuring op de track ‘No Reason’, een juweeltje uit het recente album ‘Migration’ van Simon Green aka Bonobo. Met een mysterieuze video onthulde Nick Murphy zijn nieuwe project, getiteld ‘Missing Link’. Het korte videofragment gaf een voorsmaakje van wat er nog allemaal op de planning stond: een nieuwe EP in juni, gevolgd door een nieuw album in de herfst! Allemaal uitstekende redenen om zijn volgende bezoek bij ons niet te missen!

Kaarten kosten 28 euro + 1 euro contributie Event Pass.

Kalender

ma 27.11.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Nick Murphy - fka Chet Faker" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium