Afficher ce site en français | View this website in English

Tenacious D in Post-Apocalypto the Tour 2020

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

UITVERKOCHT

Support: Wynchester

Jack Black en Kyle Gass zijn de heren achter – zo zeggen ze zelf toch – The Greatest Band in The World: Tenacious D, een knettergek duo dat duizelingwekkende gitaarriffs combineert met aanstekelijke humor en duivels efficiënte melodieën. Met hun nieuwe album ‘Post-Apocalypto’ op zak, trekken ze binnenkort weer en route. Op 24 februari staat Tenacious D op de planken in Vorst Nationaal. Zorg dat je erbij bent!

Kyle en Jack richten Tenacious D op in 1994, en zijn al snel op kruissnelheid dankzij hun rol in de gelijknamige tv-serie. In 2001 brengt de eigenzinnige tweekoppige band samen met Dave Grohl (Foo Fighters) een eerste plaat uit, die intussen met platina bekroond werd. De film ‘Tenacious D in the Pick of Destiny’ en het gelijknamige album volgen in 2006, waarna ze in 2012 met ‘Rize of the Fenix’ een Grammy-nominatie voor ‘Best Comedy Album’ in de wacht slepen. In 2013 staan ze aan de wieg van Festival Supreme in Los Angeles, een terugkerend evenement voor comedy en muziek dat doorheen de jaren onder meer Adam Sandler, Sarah Silverman, Flight of the Conchords, Die Antwoord en ‘Weird Al’ Yankovic mocht verwelkomen. In 2014 kapen ze de Grammy voor ‘Best Metal Performance’ weg met hun cover van “The Last in Line” van Ronnie James Dio. En in november 2018 kwam met ‘Tenacious D in Post-Apocalypto’ een volledig door Jack Black getekende animatiefilm uit, waarvan alle personages ingesproken werden door Black en Gass. Tegelijk met de film lanceerde de band ook het album ‘Post-Apocalypto’, een zoveelste parel in hun back catalogue.

Kaarten kosten 45,80 euro
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

ma 24.02.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Tenacious D - in Post-Apocalypto the Tour 2020" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium