Afficher ce site en français | View this website in English

The Script Sunsets & Full Moons

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van The Script in Vorst Nationaal, dat initieel zou plaatsvinden op 19 maart 2020 en vervolgens uitgesteld werd naar 9 juni 2021, wordt definitief geannuleerd.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Blijf de richtlijnen van de overheden opvolgen. Zorg voor jezelf en
elkaar.

Hey #TheScriptfamily

It’s with deep sadness that we have to announce our June 2021 shows in Newcastle, Amsterdam and Belgium have been cancelled.
You know this is the last thing we would want to do however after looking at every option, we have no choice but to make this decision.

All ticket holders should contact their point of purchase for refunds.

Stay safe, Danny, Mark and Glen x

Update 23.04.2021

—-

Special guest: Becky Hill

The Script maakt zijn langverwachte terugkeer! Met een nieuwe plaat op zak staat het Ierse poprocktrio op de planken van Vorst Nationaal.

Al sinds 2008 pakt The Script de popwereld in met boeiende melodieën en treffende lyrics, gedragen door de betoverende stem van Danny O’Donoghue. Met 6 miljard streams, 12 miljoen maandelijke luisteraars op Spotify en 30 miljoen verkochte singles en 11 miljoen verkochte platen wereldwijd, is het drietal nu klaar voor een volgende carrièrestap. Hun gloednieuwe album ‘Sunsets & Full Moons’ ligt pas op 8 november in de winkel, maar overtuigt nu al met pareltjes als “The Last Time”. Met sprekend gemak vult de band al jarenlang de grootste concertzalen ter wereld, en dat is in ons land niet anders! Op jullie plaatsen…

Kaarten kosten 45,80, 52,53 en 59,24 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Packages

The Script Seated Package – 126,44 euro

  • Een zitplaats in eerste prijscategorie
  • Een A4-print van de show met artwork van de tour, gehandtekend door The Script
  • Een exclusief 2020 cadeau uitgekozen door The Script
  • Een laminate en lanyard als aandenken

The Script Standing Package – 108,52 euro

  • Een staanplaats (dit package bevat geen early entry!)
  • Een A4-print van de show met artwork van de tour, gehandtekend door The Script
  • Een exclusief 2020 cadeau uitgekozen door The Script
  • Een laminate en lanyard als aandenken

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het package in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden met instructies voor afhaling.

Kalender

wo 09.06.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

geannuleerd

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The Script - Sunsets & Full Moons" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium