Praktische informatie

Vestiaire en lockers

Naargelang het type evenement zorgt Vorst Nationaal voor een vestiaire en/of lockers voor het opbergen van jassen, een helm of andere voorwerpen.

Vestiaire

De vestiaire bevindt zich naast de bar in de groene zone.
Je betaalt 2 euro per afgegeven kledingstuk.

Lockers

De lockers bevinden zich aan het einde van de gang in de oranje en de groene zone en tegenover de bar in de grijze zone.

In een locker passen meerdere jassen, een helm of andere voorwerpen.

Je betaalt 5 euro per locker en ook 5 euro waarborg voor de sleutel. Deze 5 euro krijg je terug bij het inleveren van de sleutel.
Tip! Neem een foto van je sleutel of vestiairenummer.

De lockers en/of vestiaire zijn beschikbaar vanaf het openen van de deuren tot de start van het evenement. Tien minuten voor het einde van de show openen de lockers en/of vestiaire opnieuw.

Lockers

Draagbare powerbanks

In Vorst Nationaal kan je op verschillende plekken een draagbare powerbank van Naki Power huren. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken om een platte smartphonebatterij. Je betaalt enkel wat je verbruikt.

Opening van de deuren

Informatie over de timing vind je enkele dagen voor het evenement op de detailpagina. De deuren openen meestal anderhalf uur voor de start van de show. Vanaf dan kan je terecht aan de bars voor een hapje en een drankje.

Toegang tot de zaal

 • Bied aan de ingang altijd je eigen ticket aan en niet dat van iemand anders. Zo verloopt het scannen vlotter en vermijd je wachttijden aan de deur.

 • Bewaar je de tickets op je telefoon? Zorg dan dat je ticket goed zichtbaar is. Dat betekent: volledige helderheid en geen barsten in je scherm.

 • Neem geen bagage, (grote) handtassen of (rug)zakken mee en reageer correct op eventuele verzoeken van de security.
  Tassen mogen niet groter zijn dan 21 cm x 30 cm x 10 cm (A4-formaat).

 • Het is verboden om de zaal te betreden met flessen, blikjes, alcohol, geluidsopnametoestellen, film- en fotocamera’s, vuurwerk en voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren. Betreding van de zaal impliceert instemming met mogelijke fouillering.

 • Fotograferen en filmen tijdens het evenement is verboden, tenzij anders bepaald door de organisator. Smartphones worden gedoogd, tenzij anders bepaald.

 • In de zaal geldt een absoluut rookverbod.

 • Huisdieren zijn niet toegelaten. Blinde en slechtziende personen mogen wel een blindengeleidehond meenemen. 
  Gelieve hier op voorhand contact over op te nemen.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief