AURORA

WHAT HAPPENED TO THE EARTH? PART 1.

vr 27.09.2024

Drie studioalbums en een vierde onderweg, een Oscarnominatie én een boek. Aurora deed het allemaal al, en ze is nog geen 30! Haar engelachtige stem en unieke sound laten dan ook niemand onberoerd.

Aurora, een artieste die niet in een hokje te plaatsen is, fascineert de muziekwereld met haar unieke charisma. Met haar uiterst gevoelige en intense stem zal de Noorse singer-songwriter ons binnenkort opnieuw betoveren met de release van haar vierde album. Als kers op de taart komt er een Europese tour aan, met ook België op het programma! Aurora is vrijdag 27 september te zien in Vorst Nationaal.

Met drie studioalbums op haar naam, een Oscarnominatie voor 'Into the Unknown' (Frozen II) en haar eerste boek lijkt het succes van Aurora grenzeloos. Haar authentieke alternatieve popsongs, kristalheldere stem en intense podiumoptredens bezorgden haar al snel een hechte schare fans. In 2022 bracht ze haar laatste album 'The Gods We Can Touch' uit. Met meer dan een miljoen verkochte albums en 2,6 miljard streams, en 14.000 verkochte exemplaren van haar boek 'The Gods We Can Touch', bevond Aurora zich op het hoogtepunt van haar professionele carrière. Maar tegelijkertijd voerde ze een gevecht tussen haar verstand en haar hart. Deze ervaring vormde de inspiratie voor haar vierde album. ‘What Happened to the Heart?’ is een reis van zwakte naar kracht, van zelfvernietiging naar genezing, naar de eenwording van een gefragmenteerd persoon. Met dit album begint de jonge artieste aan een nieuw hoofdstuk in haar steeds evoluerende carrière. Ontdek het live in Vorst Nationaal op 27 september.

vr 27.09.2024
  • Deuren open18:30
Bekijk alle timings

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorLive Nation

Timings

vr 27.09.2024 18:30

  • Deuren open18:30

Alle timings zijn onder voorbehoud.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief