Ben Howard

A Retrospective Tour: Celebrating 10 years of ‘I Forget Where We Were’

do 07.11.2024

Ben Howard viert het tienjarig jubileum van zijn album 'I Forget Where We Were' met een wereldtournee. De singer-songwriter met de betoverende stem en dromerige folkmuziek komt naar Vorst Nationaal!

2024 wordt een keerpunt in de carrière van de ontroerende en enorm getalenteerde Ben Howard. Hij toert dit najaar de wereld rond met zijn A Retrospective Tour: Celebrating 10 years of ‘I Forgot Where We Were’. België staat natuurlijk op het programma, met een niet te missen stop in Vorst Nationaal op donderdag 7 november.
 
Hij heeft een lange weg afgelegd sinds 2011 en de release van zijn prachtige debuutalbum 'Every Kingdom'. Zijn smakelijke universum straalt zonneschijn uit en zijn dromerige, melancholische folkmuziek bezorgt je kippenvel. Gewoonweg onweerstaanbaar. Geïnspireerd door de groten uit de jaren 60 en 70, van Joni Mitchell tot Bob Dylan en van Van Morrison tot Richie Havens, heeft Ben Howard de kunst van het bespelen van zijn gitaar voor puur melodische doeleinden geperfectioneerd. Met een nominatie voor de Mercury Prize en een bekroning met meerdere Brit Awards op zak is hij vandaag een geliefde en erkende artiest die bescheiden aanspraak maakt op meer dan 3 miljard streams en 3,6 miljoen verkochte albums. Een onmiskenbare referentie en muziek die harten raakt. Zijn laatste album ‘Is It?’, dat afgelopen juni uitkwam, is weer zo'n briljant succes en combineert zijn etherische stem met beklijvende gitaren.

Vandaag heeft Ben Howard besloten het geluk te vieren en een tournee te organiseren ter gelegenheid van het tiende jubileum van zijn tweede album ‘I Forgot Where We Were’. Dit album, dat hij in 2014 live kwam voorstellen in Vorst Nationaal, heeft hem een ijzersterke internationale geloofwaardigheid opgeleverd. Ben Howard neemt je opnieuw mee doorheen dit krachtige, dromerige album. De fans mogen zich bovendien verwachten aan zeldzame versies en vergeten parels van de originele releases. Een unieke live date met een van de meest ontroerende artiesten van zijn generatie op 7 november in Vorst Nationaal!

do 07.11.2024
  • Deuren open18:30
Bekijk alle timings

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorLive Nation

venues.vip.name

Aangeboden door be•at

do 07.11.2024 20:00
254,35

The be•at VIP Experience - TRIBUNE

Geniet van een zorgeloze avond met je be•at VIP Experience!

(dit is de prijs per persoon)

The be•at VIP Experience - TRIBUNE
Kopen

Timings

do 07.11.2024 18:30

  • Deuren open18:30

Alle timings zijn onder voorbehoud.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief