Fletcher

In Search of the Antidote Tour

Goed nieuws voor de fans van Fletcher: de popster komt naar Vorst Nationaal! Een geëngageerde artiest met een innemende persoonlijkheid en hits in overvloed. Deze show wil je niet missen!

De jonge Amerikaanse popster Fletcher kondigt de nieuwe data aan voor haar uitgestelde tournee. Met pijn in het hart moest Fletcher haar geplande tournee uitstellen, waaronder ook haar uitverkochte Belgische optreden op 26 oktober in de Brusselse AB. Maar nu is er goed nieuws voor haar vele fans! De frivole Fletcher komt volgend jaar alsnog naar Brussel, en wel naar Vorst Nationaal op 28 april!

Fletcher is de artieste die alle fans van het genre doet kronkelen. De 28-jarige uit New Jersey heeft al een conto om u tegen te zeggen. In 2011 belandde ze op het podium van X Factor US, nog voordat ze in 2015 haar eerste single 'War Paint' uitbracht. In 2016 liet ze haar eerste EP 'Finding Fletcher' op de wereld los. Twee jaar later bracht ze 'Undrunk' uit, wat een welverdiend succes genoot in de States. Ze speelde een reeks concerten, deed festivals aan, bracht EP's uit en werkte samen met Trevor Daniel, Hayley Kiyoko en Duncan Laurence. In september 2022 bereikte ze een mijlpaal in haar carrière met de release van haar eerste album 'Girl of My Dreams', dat nummer 15 bereikte in de US Billboard charts. De jonge artieste levert een hyperpersoonlijk album af met onweerstaanbare dancepop accenten.

Een geëngageerde artiest, een innemende persoonlijkheid en hits in overvloed: mis Fletcher niet live in Vorst Nationaal op 28 april!

Het concert is een coproductie tussen AB en Live Nation.

Nieuwe single 'Doing Better'

Popzangeres FLETCHER met nieuwe single 'Doing Better'. Binnenkort in Vorst Nationaal.

De Amerikaanse popzangeres Cari Elise Fletcher, beter bekend als FLETCHER, bracht deze week haar nieuwste single 'Doing Better' uit.

Lees verder.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief