Laura Pausini

World Tour 2023/2024

Laura Pausini is een romantische ziel. Naast haar kersverse man houdt ze ook heel veel van optreden en haar muziek. Daarom wordt haar nieuwe wereldtournee hun huwelijksreis.

De langverwachte data van de Laura Pausini World Tour 2023/2024 zijn eindelijk bekendgemaakt. Eind 2023 zal de Italiaanse ster starten aan haar wereldtournee, met ook een stop in België: Op zaterdag 10 februari zal ze in Vorst Nationaal in Brussel staan voor een niet te missen concert! In december zal Laura Pausini aan haar langverwachte wereldtournee beginnen in Rome, dit na het succes van #LAURA30, de ongelooflijke muziekmarathon waarbij ze in 24 uur maar liefst drie liveoptredens gaf op drie podia in New York, Madrid en Milaan om een ongeëvenaarde 30 jaar van haar carrière te vieren.

Deze wereldtournee wordt een geweldige comeback voor Laura Pausini waarbij ze haar muziek, na de World Tour Première op het San Marcoplein in Venetië en Plaza de España in Sevilla, naar enkele van de meest prestigieuze arena's ter wereld zal brengen. Haar talloze fans zullen Laura eindelijk opnieuw kunnen ontmoeten tijdens een show waarbij ze haar uitgebreide repertoire zal verrijken met haar nieuwste muziek, die tevens een nieuw hoofdstuk in haar carrière inluidt.

"Ik ben sinds 2019 niet meer op tournee geweest", zegt Laura Pauisini. "Het is wat ik het meest gemist heb de afgelopen jaren. Toen ik met Paolo, mijn man, nadacht over onze huwelijksreis, keken we in elkaars ogen en beseften we allebei dat de beste manier om het te vieren en écht gelukkig te zijn, was om weer op het podium te staan.De nieuwe wereldtournee wordt daarom onze eigen huwelijksreis!"

De Laura Pausini World Tour 2023/2024 wordt georganiseerd en geproduceerd door Friends & Partners. De tournee zal in december starten in Rome, gevolgd door een aantal concerten in de rest van Italië (Mantua, Florence, Eboli, Bari, Padua, Bologna, Turijn, Bolzano en Milaan). Vervolgens zal ze doortrekken naar Europa (Madrid, Barcelona, Lissabon, Brussel, Parijs, Zürich en Stuttgart), Zuid-Amerika (Mexico City, Monterrey, Quito, Buenos Aires, São Paulo, Lima en Bogotá) en de V.S. (Miami, Houston, Chicago, Orlando en Los Angeles), om daarna terug te keren naar New York, waar de 30-jarige marathon begon, ditmaal in de suggestieve setting van Madison Square Garden. Daarna zullen meer tourdata voor deze ongekende tour worden aangekondigd.

Vanaf 23 maart is ook de vinyl van ‘Un Buon Inizio/Un Buen Inicio’ verkrijgbaar, Laura Pausini haar nieuwste single. Op deze
vinyl staat ook de gloednieuwe onuitgebrachte track Davanti a noi / Frente a Nosotros, een nummer geschreven door Laura Pausini, Paolo Carta en Niccolò Agliardi, dat de soundtrack was van Laura en Paolo's huwelijk.

Mis deze langverwachte terugkeer van Laura Pausini naar België niet, op zaterdag 10 februari 2024 in Vorst Nationaal, Brussel!

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief