Lotto Basketball Cup 2024

De crème de la crème van de Belgische basketbalwereld strijdt in Vorst Nationaal om de Belgische beker. Beleef de bloedstollende finale van de Lotto Basketball Cup 2024 live!

Vorst Nationaal vormt dit jaar opnieuw het strijdtoneel voor de Belgische bekerfinale van het basketbal. Zowel de mannen als de vrouwen zullen het beste van zichzelf geven in de Lotto Basketball Cup, in de hoop om die felbegeerde beker mee naar huis te nemen. De vrouwenfinale vindt plaats op 9 maart, de mannenfinale op 10 maart.

Bereid je voor om de Belgische basketbalelite in actie te zien als het toernooi zich opnieuw ontvouwt in het iconische Vorst Nationaal. Zet je schrap voor een opwindende showcase met zowel de mannen- als de vrouwenbasketbalbekerfinale.

In een meeslepende krachtmeting tijdens de laatste manneneditie, zegevierde Telenet Antwerp Giants in een intense clash, die meer dan 5.000 enthousiaste toeschouwers in vervoering bracht. Dit jaar bereikt de spanning een nieuw hoogtepunt als Spirou Basket Charleroi en Hubo Limburg United strijden om de felbegeerde titel.

De vrouwenfinale, tussen Kangoeroes Basket Mechelen en Royal Castors Braine, belooft dit jaar opnieuw een meeslepend hoofdstuk te worden.

Noteer het alvast in je agenda! De Lotto Basketball Cup Women's Final keert voor het tweede opeenvolgende jaar terug naar Vorst Nationaal op zaterdag 9 maart en belooft een onvergetelijke showcase van vaardigheid en vastberadenheid.

De mannenfinale begint op zondag 10 maart in Vorst Nationaal en biedt een middag vol intense basketbalactie. Kom naar Vorst Nationaal voor een onvergetelijk weekend vol topsport!

Verzeker je van plaatsen voor de apotheose van de Belgische bekercompetitie en kom naar Vorst Nationaal!

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief