Marco Mengoni

European Tour

Laat je inner fangirl helemaal los, want Italiaanse superster Marco Mangoni staat binnenkort in onze zaal. Hij zal er zijn nieuw album ‘Materia (Prisma)’ voorstellen.

Het evenement vindt plaats zoals gepland. We benadrukken graag dat jouw veiligheid voorop staat. We werken, zoals steeds, nauw samen met autoriteiten en veiligheidsdiensten om ervoor te zorgen dat onze evenementen veilig blijven verlopen.  Meer info vind je hier.

Eind april verblijdde Marco Mengoni onze harten met een ongenaakbaar concert in Ancienne Belgique, dat in enkele minuten was uitverkocht. Voor zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival kondigt de Italiaanse ster aan dat hij dit najaar terugkeert naar België. Met een nieuw album op zak komt Marco Mengoni op zaterdag 21 oktober Vorst Nationaal veroveren.

2023 zet de 13-jarige succesvolle carrière in de spotlights voor Marco Mengoni: binnenkort 8 studioalbums, 69 keer platina, meer dan 1,8 miljard streams en niet minder dan 9 tours, waaronder de reeks gepland komende zomer in Italië, waar hij de grootste stadions uitverkocht (Milaan, Salerno, Bari, Bologna). Marco Mengoni verzamelt ook internationale awards: twee keer voor beste Europese artiest (2010 en 2015) en drie keer voor beste Italiaanse artiest (2010, 2013 en 2015) op de MTV European Awards. Hij heeft ook samengewerkt met vele Italiaanse en internationale artiesten, waaronder Tom Walker, Paloma Faith, Vanessa Da Mata, Lucio Dalla, Adriano Celentano, Giorgia, en vele anderen.

De Italiaanse ster vertegenwoordigt zijn land op het Eurovisiesongfestival in Liverpool met zijn nummer 'Due Vite' en komt nog voor de zomer met een gloednieuw album. Met 'MATERIA (PRISMA)' schrijft hij het laatste hoofdstuk van zijn trilogie 'Materia', een muzikale reis die in 2021 begon met 'MATERIA (TERRA)'. Marco Mengoni brengt dit najaar zijn nieuwe nummers en zijn uitgebreide repertoire naar het podium van Vorst Nationaal. Afspraak op zaterdag 21 oktober in Vorst Nationaal.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief