Mustii

za 01.02.2025

In mei vertegenwoordigt hij ons land op het podium van het Eurovisiesongfestival, in 2025 staat Mustii op het podium van Vorst Nationaal. Het wordt zijn grootste indoorshow ooit!

Mustii geeft op 1 februari zijn grootste concert ooit in Vorst Nationaal. Onze Belgische vertegenwoordiger op het Eurovisiesongfestival 2024 stelt ook zijn inzending voor: 'Before The Party's Over'. Mustii heeft heel wat te vieren.

Thomas Mustin aka Mustii is helemaal klaar voor zijn internationale doorbraak. Na twee studioalbums, heel wat uitverkochte concertzalen en talrijke intrigerende performances wordt 2024 hét jaar van zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival in Zweden en de creatie van een nieuw album (gepland voor het einde van het jaar). Tegelijk is hij ook terug met de hoofdrol in de volgende film van Michiel Blanchart 'La nuit se traine' naast acteur Romain Duris.

Met de onthulling van 'Before The Party's Over', het nummer waarmee hij België zal vertegenwoordigen op het Eurovisie-podium in mei, heeft Mustii iedereen gelijk gegeven: hij is een echte performer, en zijn zang- en acteertalenten zijn op hun hoogtepunt op deze krachtige song. Hij geeft alvast een voorproefje van wat zijn nieuwe nummers voor ons in petto hebben:

‘Voordat het allemaal voorbij is, moet je volledig en intens leven, experimenteren en uit je comfortzone stappen, je moet je masker afzetten, volledig van jezelf uitgaan, naar je gevoel luisteren en de boeien en kooien weigeren.’

Mustii treedt op 1 februari 2025 voor het eerst op in de Brusselse muziektempel Vorst Nationaal. Het wordt zijn grootste indoorshow ooit, als kers op de taart na zijn ambitieuze traject. Dit jaar behoort aan Mustii!

za 01.02.2025Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorFKP Scorpio

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief