NE-YO

Champagne & Roses Tour

Zet de champagne maar al koud! R&B superster Ne-Yo komt namelijk naar Vorst Nationaal met zijn Champagne & Roses Tour. Reken maar dat het een zwoele avond wordt!

Ne-Yo is de maker van enkele van de meest iconische R&B-songs van de jaren 2000. Tot grote vreugde van zijn vele fans plant de Amerikaanse ster nu een vervolg aan zijn Champagne & Roses Tour, waarvan het eerste luik in recordtijd de bordjes ‘uitverkocht’ mocht bovenhalen. En hoera, ons land staat op de tourplanning! Op zaterdag 2 maart zal Ne-Yo op de planken staan in Vorst Nationaal.

Ne-Yo kan het allemaal: hij is een succesvol zanger, songschrijver en componist, won drie Grammy Awards en verkocht wereldwijd al meer dan 20 miljoen platen. Zijn debuutsingle 'So Sick' uit 2005 sloeg in als een bom. Het nummer haalde de top van de Billboard Hot 100 en werd met viermaal platina bekroond. Sindsdien volgden de hits elkaar in sneltempo op met onder meer 'Sexy Love', 'Closer', 'Because of You', 'Miss Independent' en 'Time Of Our Lives' (met Pitbull). De artiest uit Las Vegas oogst ook succes als producer met kleppers als 'Unfaithful', 'Russian Roulette' en 'Take A Bow' van Rihanna, 'Irreplaceable' van Beyoncé en tal van andere prestigieuze samenwerkingen met o.a. Usher en Céline Dion. Als begenadigd zanger en danser is Ne-Yo ook een formidabel entertainer die de grootste zalen moeiteloos inpakt. Op zaterdag 2 maart staat de superster met zijn typerende fedora op het podium van Vorst Nationaal in Brussel!

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief