NF

Hope Tour

NF is niet alleen een rapper, maar ook een geweldige zanger en storyteller. Elk nummer dat hij maakt zit vol emoties en passie. Dat voorspelt veel goeds voor zijn concert.

NF rapt met lef en rauwe authenticiteit, getuige van een leven lang klappen krijgen en weer opstaan. Voorafgegaan door singles 'Hope' en 'Motto' verschijnt op 7 april het vijfde album van de Amerikaanse rapper. NF kondigt de Hope Tour aan waarmee hij, met zijn nieuwe album onder de arm, Europa gaat veroveren. Een Belgische halte is voorzien op zondag 8 oktober in Vorst Nationaal.

Nathan Feuerstein alias NF groeit op in Michigan en gebruikt muziek als manier om te ontsnappen aan de realiteit en zich uit te drukken. Geïnspireerd door Eminem begint hij vanaf zijn twaalf jaar aan de hand van een karaokebox zijn harde dagdagelijkse leven te vertellen. In de jaren die daarop volgen, profileert NF zich met hits 'Let You Down' en 'The Search' als oprecht, kwetsbaar en dicht bij zijn publiek. Vandaag domineert hij de rapscene, met vier studioalbums, 30 miljard streams, 39 RIAA-certificeringen en meer dan een half miljoen verkochte concerttickets wereldwijd.

Hoewel NF zich low profile in de media en op sociale media houdt, is hij een van de meest beluisterde artiesten ter wereld. Met zijn vijfde studioalbum 'Hope' dit voorjaar in het vooruitzicht staat hij te popelen om het live aan zijn fans voor te stellen. Net zoals zijn laatste uitverkochte shows in België, in Kavka Zappa Antwerpen in 2018 en in de AB Brussel in 2020, belooft NF in Vorst Nationaal op 8 oktober een niet te missen show te worden!

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief