Sleep Token

di 19.11.2024

Sleep Token komt naar Vorst Nationaal. De gemaskerde Britse band valt niet in een hokje te plaatsen. Hun unieke sound is een mix van post-rock, post-classical, post-metal en indiepop. Beleef het live!

Guests: Bilmuri

Wie houdt er nu niet van een klein beetje mysterie? De geheimzinnige Britse band Sleep Token, die zich tot op heden schuilhoudt achter maskers, komt op dinsdag 19 november naar Vorst Nationaal in Brussel. En de band neemt ook Bilmuri mee op deze mythische avond.

De muziek van Sleep Token kan je niet zomaar in één muziekstijl onderbrengen. Het anonieme gemaskerde collectief combineert post-rock, post-classical en post-metal met een soulful indiepop stem, waardoor een muziekmix als geen ander ontstaat. Vorig jaar bracht de band uit Londen hun derde studio album 'Take Me Back to Eden' uit. Het album werd al snel een internationaal succes, met meerdere hoge noteringen in hitlijsten wereldwijd. Sleep Token is meer dan een band alleen. Ze bieden hun fans de kans om zich helemaal onder te dompelen in hun wereld en even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Laat je tijdens hun concert op 19 november in Vorst Nationaal helemaal gaan! Don't sleep on it!

di 19.11.2024
  • Deuren open18:30
Bekijk alle timings

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorLive Nation

Timings

di 19.11.2024 18:30

  • Deuren open18:30

Alle timings zijn onder voorbehoud.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief