Underworld

Live 2024

De technogoden van Underworld keren terug naar België! In Vorst Nationaal brengen Karl Hyde en Rick Smith je in hogere sferen, zoals alleen zij dat kunnen. Koop nu je tickets.

Een legendarische band uit de electroscene van de jaren '90 kondigt hun live comeback aan! Underworld drukte zijn stempel op een hele generatie clubbers met tijdloze tracks die voor altijd zullen voortleven in het collectieve onderbewustzijn. Met hun nieuwe composities en al hun klassiekers op zak zijn de Welshmen Karl Hyde en Rick Smith klaar om Vorst Nationaal om te toveren in een electrotempel voor een niet te missen avond op vrijdag 29 maart!

Nadat ze hun plaats in de underground technoscene in de jaren 90 hadden opgeëist, brak de groep in 1996 definitief door met de release van "Born Slippy (Nuxx)", dat vandaag de dag nog steeds weerklinkt als een universeel volkslied. Dit cultnummer katapulteerde de band naar de top van de internationale hitlijsten en werd de soundtrack van een generatie, vooral dankzij de film Trainspotting.

In de daaropvolgende twee decennia bouwde Underworld voort op dit succes zonder daarbij hun typische identiteit te verliezen. De band verkocht miljoenen albums, speelde talloze uitverkochte concerten, werkte samen met Oscarwinnende regisseurs (Anthony Minghella, Danny Boyle), exposeerde in kunstgalerieën en produceerde zelfs de soundtrack voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen in 2012.

Vandaag de dag hebben Karl en Rick niets meer te bewijzen en zetten ze hun carrière met onwrikbare geloofwaardigheid voort, met name met “Denver Luna”, een majestueus nieuw nummer dat verkrijgbaar is in twee versies (waarvan één a capella). Het duo voelt zich zowel indoor als op de grootste festivals thuis, en brengt het publiek bij elk optreden, ondersteund door hun onberispelijke visuele en geluidsproducties, in hogere sferen.

Niet te missen op vrijdag 29 maart 2024 in Vorst Nationaal!

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief