Moora Vander Veken en Niels Destadsbader van Amika zijn van de partij op de Studio 100 SingAlong Party in het Sportpaleis.

Cast Amika toegevoegd aan line-up Studio 100 SingAlong

13.11.2023

Studio 100 kondigde alweer een nieuwe gast aan tijdens de Studio 100 SingAlong Party. Niemand minder dan Moora Vander Veken en Niels Destadsbader van Amika komen enkele van de grootste Amika-hits brengen in het Sportpaleis. Eerder werd al bekend dat ook de cast van de immens populaire jeugdserie Anubis opnieuw samenkomt, veertien jaar na de laatste aflevering!

Gert Verhulst: "We deden een tijdje terug een oproep op onze sociale mediakanalen. De vraag was duidelijk: “Wie zien jullie graag als special guest tijdens de SingAlong Party?” Amika werd duidelijk als absolute topper naar voor geschoven.”

De televisiereeks Amika liep vanaf 2008 op Ketnet. Moora Vander Veken speelde Merel in de reeks die draaide rond het witte paard met hartje op zijn hoofd. De fans kunnen zich ongetwijfeld levendig herinneren hoe ze smoorverliefd werden op Olivier, gespeeld door een piepjonge Niels Destadsbader.

'Studio 100 Singalong' is het Studio 100 nostalgiefeestje van het jaar, met Gert & James als ceremoniemeesters. Special guests zijn: de castleden van Anubis en Amika. En wie weet volgen er nog meer…
DJ Omdat Het Kan sluit het feestje af.

De shows op 1 en 7 december zijn zo goed als uitverkocht. Studio 100 opende daarom een extra 'Studio 100 Singalong' op 8 december 2023.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief