Het gelauwerd familieballet ‘Beauty & The Beast’ komt tijdens de paasvakantie 2024 exclusief naar Capitole Gent.

Gelauwerd familieballet ‘Beauty & The Beast’ exclusief in Capitole Gent

05.02.2024

De paasvakantie wordt dit jaar extra bijzonder voor de balletliefhebbers. Prima Donna Events en Northern Ballet presenteren dan het langverwachte familiespektakel ‘Beauty & The Beast’. Na een reeks uitverkochte zalen, staande ovaties en lovende recensies in Groot-Brittannië is deze grandioze balletproductie voor ons land exclusief in Capitole Gent te zien.

Krachtige choreografieën, grandioze decors en kleurrijke kostuums maken van dit geliefde sprookje een must-see familievoorstelling. Het Northern Ballet, een vooraanstaand balletgezelschap uit Groot-Brittannië, staat wereldwijd bekend voor zijn ijzersterke techniek en weelderige, theatrale storytelling. Kwaliteit, grootsheid en passie ontmoeten elkaar in een hedendaagse vertelling van een eeuwenoud verhaal.

"Ik geloof dat ballet en dans op unieke wijze diepe menselijke emoties kunnen uitbeelden. Het laat toe verhalen te vertellen en dat is waar het Northern Ballet zo goed in is, het creëren van verhalen die verbinden", zegt Federico Bonelli, artistiek directeur bij het Northern Ballet.

Northern Ballet komt met ‘Beauty & The Beast’ voor het eerst naar België. Het Belgische productiehuis Prima Donna Events, gespecialiseerd in ballet- en operavoorstellingen, weet al van bij de start zijn weg te vinden naar de grootste Belgische theaters. “We willen jong en oud een onvergetelijke, kwalitatieve ervaring bieden met onze gepassioneerde verhalen, professionele dansers en muzikanten met beheersing en respect voor de klassieke zang- en danstechniek", klinkt het bij Prima Donna Events.

Deze productie barst van de krachtige choreografieën van David Nixton, ijzersterke danstechnieken, grandioze decors, kleurrijke kostuums en fantastische theatrale expressies Een MUST-SEE dansspektakel voor zowel ballet-, dans-, musical- als theaterliefhebbers!

Bezoek ‘Beauty & The Beast’ is van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 april in Capitole Gent. Met maar liefst 6 vrachtwagens aan productiemateriaal en tonnen talent belooft het een balletproductie van formaat te worden. De voorstelling duurt ruim twee uur en is geschikt voor de hele familie.

Koop nu je tickets voor ‘Beauty & The Beast’.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief