James De Musical – Live on Stage voegt niemand minder dan special guest Metejoor toe aan de indrukwekkende line-up in de Lotto Arena.

James De Musical - Live on Stage presenteert Metejoor

10.11.2023

James De Musical – Live on Stage voegt niemand minder dan special guest Metejoor toe aan de indrukwekkende line-up. Naast Niels Destadsbader, Gert Verhulst en Karen Damen zal dus ook Metejoor zich vervoegen in de Lotto Arena voor een indrukwekkend totaalspektakel.

Opnieuw zullen vier bekende Vlamingen centraal staan in een tweede editie van James De Musical – Live on Stage. Niels Destadsbader en Gert Verhulst kregen reeds in het eerste seizoen van het Play4-programma James De Musical de musical van hun eigen leven te zien. Karen Damen kreeg haar eigen musical in het tweede seizoen. Metejoor maakt zijn opwachting in het nieuwe seizoen en zal nu ook mee schitteren in de Live on Stage en zorgen voor verrassende shows in de Lotto Arena.

De tweede editie van James De Musical – Live on Stage wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen helemaal worden omgedraaid, want deze bekende nachtegalen zingen en dansen deze keer mee in hun eigen musical samen met James Cooke.

Boek nu je tickets voor James De Musical – Live on Stage op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april in de Lotto Arena.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief