Met de auto

Beschikbare parkings

Parking Audi

  • Abdissenstraat 2369, 1190 Vorst

  • Parkeren kost 10 euro.

  • De parking is open vanaf 17 uur.

  • Opgelet! Deze parking is niet altijd beschikbaar. Ze wordt doorgaans enkel in het weekend en bij uitverkochte evenementen gebruikt. Check enkele dagen voor het evenement de detailpagina om te weten of de parking beschikbaar is.

Parking Globe

  • Globelaan 36, 1190 Vorst

  • Opgelet! Bezoekers met een be•at VIP Experience krijgen voorrang op deze parking. Zij hoeven niet te betalen, hun parkeerticket is inbegrepen in de be•at VIP Experience. Dit is niet van toepassing op packages. (bvb. Early Entry Packages, Hot Ticket Packages,...)

  • Afhankelijk van de beschikbaarheid kost een parkeerticket 15 euro.

Parking Globe

Parking voor houders van een EU-parkeerkaart voor gehandicapten

Rolstoelgebruikers in het bezit van een parkeerkaart voor personen met een handicap krijgen een aparte parkeerplaats toegewezen.

Geef ons op voorhand een seintje via +32 (0)3 400 69 70 en dan zorgen wij voor een parkeerplaats. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 9 uur en 17 uur.

Kiss & Ride

Bij concerten die een jonger publiek aantrekken, voorziet Vorst Nationaal een Kiss & Ride-formule. Zo kunnen jongeren veilig worden afgezet en opgehaald. Bezoekers worden afgezet in de door de politie afgezette zone ter hoogte van de Globelaan. Na afloop van het evenement kunnen ze weer worden opgehaald aan de pick-up zone.

Evenementenzone

Vorst Nationaal ligt in een evenementenzone. Deze zone werd ingevoerd door Parking Brussels en de gemeente Vorst, om de parkeer- en verkeersdruk voor de buurtbewoners te verminderen. In deze evenementenzone betaal je van 18 uur tot middernacht 5 euro per uur. Bekijk hier welke omliggende straten in de evenementenzone liggen. 
Wij raden je aan om je auto te parkeren in een van de P+R's (Park & Rides) en de rest van je reis af te leggen met het openbaar vervoer. 

Lage-emissiezone

Alle gemeenten van het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest zijn lage-emissiezone. Vorst Nationaal hoort daar ook bij.
Neem je voorzorgen en check op voorhand of je met je voertuig Brussel binnen mag. Of nog beter: parkeer je auto op een Park & Ride (P+R) en leg de rest van je route af met het openbaar vervoer.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief