De Amerikaanse singer-songwriter Lizzy McAlpine bewijst met haar derde album 'Older' dat ze meer is dan een internetsensatie.

Lizzy McAlpine betovert met nieuw album 'Older'

05.04.2024

De Amerikaanse singer-songwriter Lizzy McAlpine, die bekendheid verwierf via Instagram en TikTok, bewijst met haar derde album 'Older' dat ze meer is dan een internetsensatie.

Met haar breekbare stem en integere teksten weet ze de luisteraar mee te nemen op een intieme reis doorheen lief en leed. Op 13 oktober brengt ze haar nieuwe nummers live naar Vorst Nationaal.

McAlpine debuteerde in 2020 met 'Give Me a Minute', een album dat haar kwetsbare kant liet zien. Haar tweede album, 'Five Seconds Flat' uit 2022, betekende haar doorbraak met de hit 'Ceilings'. Op 'Older' bouwt ze voort op haar sterke punten en gaat ze nog dieper dan ooit tevoren.

Een muzikaal en emotioneel avontuur

De nummers op 'Older' zijn klein en intiem, met gitaar en piano als vaste ingrediënten. McAlpine's talent voor storytelling en haar unieke stemgeluid zorgen ervoor dat je je volledig verliest in haar muziek.

Fans van folkpop met een vleugje emotie zullen dit album met plezier beluisteren. McAlpine is niet alleen een getalenteerde zangeres, maar ook een begenadigde songwriter. Haar teksten zijn eerlijk en herkenbaar, en ze weet emoties op een unieke manier te verwoorden.

'Older' is beschikbaar op alle streamingplatformen. Mis Lizzy McAlpine niet live op 13 oktober in Vorst Nationaal!

Koop nu je tickets voor Lizzy McAlpine.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief