Giants Antwerp start seizoen met nieuwe naamsponsor Windrose.

Giants Antwerp start seizoen met nieuwe naamsponsor

08.07.2024

De Giants Antwerp krijgen bij de start van de nieuwe basketbalcompetitie een nieuwe naam. Voortaan zullen de Giants Antwerp door het leven gaan als de Windrose Giants Antwerp. Dit volgt op een nieuwe titelsponsoring door Windrose Technology, een toonaangevend bedrijf in de productie van elektrische vrachtwagens.

Na zes jaar draagt Telenet het stokje over aan Windrose, die voor de komende vijf seizoenen de club zal ondersteunen. Met deze verandering willen beide partijen de ambities van de club versterken en streven naar successen in de BNXT League, de Beker van België en internationale competities. Telenet blijft als belangrijke partner betrokken bij de Giants.

Fandag op 24 augustus 2024

Markeer de datum in je agenda: op 24 augustus 2024 organiseert Windrose Giants Antwerp hun jaarlijkse fandag in de Heylen Vastgoed Basket Campus in Merksem. Dit evenement biedt fans de kans om hun favoriete spelers te ontmoeten en deel te nemen aan activiteiten. Het belooft een feestelijk dag te worden, waar supporters de kans krijgen om dicht bij het team te komen en hun steun te tonen voor het komende seizoen.

Het wordt alvast een dag om niet te missen.

  • Voorstelling spelers en staf met interviews

  • Handtekening - en fotosessie

  • Nieuwe merchandise!

  • Verschillende leuke activiteiten

  • Oefenwedstrijd: Windrose Giants Antwerp vs Okapi Aalst

Laatste week voor korting op abonnementen

Opgelet! Nog tot 15 juli kunnen fans hun abonnementen voor het nieuwe seizoen met korting kunnen aanschaffen of verlengen.

Wie dus nog wil profiteren van de korting, moet snel handelen. Dit is de perfecte gelegenheid om een plekje in de arena veilig te stellen en de Windrose Giants Antwerp te steunen tijdens het seizoen 2024-2025.

Abonnementsvoordelen:

  • Je hebt een vaste zitplaats in de beste tribuneblokken aan de lange zijde van het veld (achter de spelersbanken).

  • Je bespaart bijna 40% t.o.v. de normale toegangsprijs.

  • Je kan op wedstrijddagen gratis gebruik maken van het openbaar vervoer van De Lijn naar en van de Lotto Arena.

Tot slot, hebben we een nieuwtje! Night of the Giants - de hoogmis van het basketbal in ons land - vindt plaats op woensdag 30 april 2025 in het Sportpaleis. Vertel het voort! 😉🏀

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief