Tinne Oltmans werd een eerste keer omgetoverd tot de vamp-versie van de oorspronkelijk verlegen Sandy in de musical 'Grease'.

Grease-acteurs transformeren in hun personage

26.06.2024

Tinne Oltmans, Danny Dorland, Lauren De Ruyck, Ruth Beeckmans en Thomas Van Goethem gaan eerste keer totally ‘Grease’! De goesting spatte er werkelijk vanaf tijdens de geanimeerde fotoshoot en die vibe zal helemaal doorgetrokken worden naar de wervelende shows van de topmusical 'Grease' dit najaar!

Vanaf 12 september brengt Albert Verlinde, ism Senf Theaterpartners, JK Theater en House of Entertainment, een nieuwe, Vlaamse versie van de onverwoestbare hitmusical Grease op de planken in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Om nu al helemaal in de Grease-vibe te komen, mochten enkele castleden zich al eens transformeren naar hun respectievelijke personages. Zo werd Tinne Oltmans een eerste keer omgetoverd tot de vamp-versie van de oorspronkelijk verlegen Sandy.

Danny Dorland mocht in primeur de leren jekker van stoere Danny Zuko aantrekken. Lauren De Ruyck wentelde zich met sprekend gemak in haar rol als ruige Rizzo. Ook Miss Lynch voelde meteen als een tweede huid voor Ruth Beeckmans en Thomas Van Goethem veroverde de lens als de ook letterlijk kleurrijke Vince Fontaine.

'Grease' staat garant voor een avond topamusement vol humor, sprankelende dans en heerlijke muziek. Het romantische verhaal van Sandy en Danny, en natuurlijk onsterfelijke hitsingles als 'You’re The One That I Want', 'Hopelessly Devoted To You', 'Summer Nights' en 'Sandy', doen het publiek nog altijd dromen.

Deze meeslepende feelgood klassieker wil je dan ook niet missen, dus let’s go together en bestel nu je tickets.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief