Op 22 juni 2024 gaf Hozier, bekend van hits als 'Take Me to Church' en 'Too Sweet', in Vorst Nationaal een felgesmaakt concert.

Hozier betoverde Vorst Nationaal (foto's)

28.06.2024

Op 22 juni gaf Hozier, de Ierse singer-songwriter bekend van hits als 'Take Me to Church' en 'Too Sweet', in Vorst Nationaal een concert dat zowat iedereen sprakeloos achterliet. De zaal, tot de nok toe gevuld met enthousiaste fans, trilde van de energie en emoties. Het is trouwens de tweede keer op een half jaar tijd dat hij Vorst Nationaal plat speelt.

Hozier, die bekend staat om zijn diepe, soulvolle stem en pakkende teksten, betoverde zijn toehoorders met een mix van oude favorieten en nummers van zijn nieuwste album 'Unreal Unearth'. Vanaf het eerste akkoord tot de laatste noot hield hij de menigte in zijn greep.

Onze huisfotograaf was aanwezig om deze bijzondere avond vast te leggen. Van de opwinding in de ogen van de fans tot het intense spel van licht en schaduw op het podium – elke foto vangt een stukje van de unieke ervaring die het concert van Hozier was.

Wil je deze magische momenten herbeleven? Bekijk dan nu het volledige foto-album.

(c) Foto Emiel Viellefont

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief