Lady Blackbird vergezelt Moby op zijn grootse hits concert in het Sportpaleis.

Lady Blackbird vergezelt Moby op zijn grootse hits tour

09.07.2024

Fans van Moby en Lady Blackbird kunnen hun hart ophalen, want beiden staan op 21 september op de planken van het uitverkochte Sportpaleis. Het concert belooft een muzikale sensatie te worden, met Moby’s grootste hits en de betoverende aanwezigheid van Lady Blackbird als special guest.

Moby brengt na meer dan tien jaar zijn grootste hits opnieuw live. Bekende nummers zoals 'Porcelain', 'Natural Blues' en 'Why Does My Heart Feel So Bad?' maken deel uit van de setlist, en vieren het 25-jarig jubileum van het baanbrekende album 'Play'. Deze plaat werd wereldwijd meer dan 12 miljoen keer verkocht en is het best verkochte elektronische album aller tijden geworden.

Lady Blackbird, de soul-jazz sensatie, werkt sinds kort samen met Moby en heeft bijgedragen aan zijn recentste album ‘Always Centered at Night’. Haar krachtige en diepe vocalen geven extra glans aan de lead single ‘Dark Days’. Moby zegt hierover: “I feel like the luckiest musician in the world that I'm going to be going on tour with Lady Blackbird. Her voice and her presence and her creativity are incredibly inspiring.”

Naast het muzikale feest heeft de tour een nobel doel. 100% van de winst van de tour zal gedoneerd worden aan Europese dierenrechtenorganisaties. Moby, die al 35 jaar veganist is en een fervent dierenrechtenactivist, zet zich onvermoeibaar in voor de bescherming en bevrijding van dieren. Hij heeft een groot deel van zijn carrière gewijd aan activisme, waarbij hij de opbrengsten van albums en zakelijke ondernemingen doneert aan organisaties zoals Animal Equality, Mercy for Animals, en The Humane League. Zijn documentaire 'Punk Rock Vegan Movie', die in 2023 in première ging op Slamdance, benadrukt zijn voortdurende inzet voor dierenrechten.

Moby speelt op 21 september in het Sportpaleis.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief